Vol. 23 No. 2 (2015)

Agricultural products storage and processing

  • QUANTIFICAÇÃO DAS PERDAS FÍSICAS DE PRODUTOS EM UMA FÁBRICA DE RAÇÃO - DOI: 10.13083/1414-3984/reveng.v23n2p105-118

    Paulo Carteri Coradi, Adílio Flauzino de Lacerda Filho, José Benício Paes Chaves, Evandro de Castro Melo
    105-118
    DOI: https://doi.org/10.13083/reveng.v23i2.421
  • RESISTANCE OF AVOCADO FRUITS SUBJECTED TO COMPRESSION DURING STORAGE - DOI: 10.13083/1414-3984/reveng.v23n2p119-127

    Acácio Figueiredo Neto, Paulo da Silva Lima Junior, José Antunes Silva Neto, Anderson Leandro Nascimento, Nelson Cárdenas Olivier
    119-127
    DOI: https://doi.org/10.13083/reveng.v23i2.491
  • SECAGEM E ISOTERMAS DE BAGAÇO DE CANA DE AÇÚCAR - DOI: 10.13083/1414-3984/reveng.v23n2p128-142

    Joyce Maria Gomes da Costa, Jefferson Luiz Gomes Corrêa, Bruno Elyeser Fonseca, Flávio Meira Borém, Soraia Vilela Borges
    128-142
    DOI: https://doi.org/10.13083/reveng.v23i2.504

Agricultural mechanization

Agricultural Meteorology

  • DISAGGREGATION RATES IN INTERRILLS OF ALFISSOL UNDER SIMULATED RAINFALL - DOI: 10.13083/1414-3984/reveng.v23n2p154-161

    Fernando André Silva Santos, Maria Candida Moitinho Nunes, Cleonir Andrade Faria Júnior, Eurípedes Maximiano Arantes, Santino Seabra Júnior
    154-161
    DOI: https://doi.org/10.13083/reveng.v23i2.565

Water and environmental resources