Vol. 3 No 7 (2017)

Publiée: 2017-11-30

Engineering and Food Technology

  • EFEITOS DE DIFERENTES TIPOS DE CONGELAMENTO E DESCONGELAMENTO DE MOLHO MADEIRA

    Josimar Elerate, Amanda Teixeira Badaró, Edimar Aparecida Filomeno Fontes
    0863-0875
    DOI: https://doi.org/10.18540/jcecvl3iss7pp0863-0875

Engineering of Chemical Reactions and Catalysis

Simulation, Optimization and Process Control

Engineering Materials and Nanotechnology

Engineering of Separations and Thermodynamics

  • ANÁLISE TERMOECONÔMICA DE COGERAÇÃO COM RESÍDUOS DA PALMA

    Heytor Fabricio Arantes Frauches Reis, Ronaldo Perez
    0975-0985
    DOI: https://doi.org/10.18540/jcecvl3iss7pp0975-0985
  • PHASE EQUILIBRIA STUDY OF SYSTEMS COMPOSED OF MACAUBA PULP OIL (Acrocomia aculeata), FREE FATTY ACIDS, AND HYDROUS ETHANOL AT 25ºC

    Daniel Bastos de Rezende, Maria Helena Caño de Andrade, Vânya Márcia Duarte Pasa
    0986-0994
    DOI: https://doi.org/10.18540/jcecvl3iss7pp0986-0994

Analytical Chemistry

Reviews

  • PROCESSAMENTO DE BIOMASSA LIGNOCELULÓSICA PARA PRODUÇÃO DE ETANOL: UMA REVISÃO

    Bárbara Luiza Silva Santiago, Fábio de Ávila Rodrigues
    1011-1022
    DOI: https://doi.org/10.18540/jcecvl3iss7pp1011-1022

Engineering Education and Science Education

  • SEPARAÇÃO DE PROTEÍNAS DE UMA SOLUÇÃO SALINA POR MEMBRANA DE DIÁLISE DE ACETATO DE CELULOSE

    Danielly Cristina Alves Abreu, Kátia Cecilia de Souza Figueiredo
    1023-1033
    DOI: https://doi.org/10.18540/jcecvl3iss7pp1023-1033